Kant-en-klaar

Kant-en-klaar

Een goed begin is het halve werk. Wij helpen jou daar graag bij en hebben het meeste werk al voor je gedaan. Schuren, afplakken, boren, lakken… dat is nu écht verleden tijd. De unieke deuren van Arne & Bodil zijn namelijk kant-en-klaar. Alle deuren (m.u.v. Nova design) zijn strak afgelakt met de hoogwaardige Svedex Superlak®, een unieke lak. De deuren van Nova design zijn ook hoogwaardig en compleet afgewerkt in zwart. Ook het glas en slot monteren wij af fabriek al voor je. Eenvoudiger kan dus niet: de deuren zijn klaar om af te hangen!

100% Nederlands

100% Nederlands

Twee Scandinavische namen maar toch een oer-Hollands product. Met al meer dan 60 jaar vakmanschap in binnendeuren lopen wij voorop als het gaat om vernieuwende deurdesigns voor elk interieur.

Duurzaam

Duurzaam

Bij Arne & Bodil vinden we bewuste zorg voor onze planeet erg belangrijk. Dat zie je terug in het duurzame productieproces en de duurzame materialen die we gebruiken voor onze binnendeuren. Alle Arne & Bodil deuren zijn FSC-gecertificeerd (FSC-C016749). Wij garanderen hiermee dat het hout afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. In de Svedex Superlak® waar onze deuren (m.u.v. Nova design) mee afgelakt zijn, worden geen oplosmiddelen gebruikt. Dat is prettig voor het milieu en de neus.

Svedex Superlak®

Svedex Superlak®

Alle Arne & Bodil binnendeuren zijn voorzien van Svedex Superlak® (m.u.v. Nova design). Deze lak is ongevoelig voor zonlicht en verkleurt dus niet. Door de toepassing van Svedex Superlak® zijn de deuren in hoge mate krasvast. De duurzaamheid van Svedex Superlak® is zeer hoog, waardoor aantasting door huidzuren en vetten is uitgesloten. Daarom bieden wij maar liefst 10 jaar garantie op de lak van jouw nieuwe binnendeur.