Jouw smaak, jouw keuze

Deuren zijn zowel functioneel als decoratief. Arne & Bodil heeft dan ook deuren in de collectie, die niet alleen passen bij elke woonstijl, maar het ook goed doen in verschillende ruimtes in huis. Of je nu een deur zoekt voor de woonkamer, hal of bovenverdieping. Wij hebben de deur die het beste past bij jouw woonvraag- en smaak.

NIEUW: Nova design black

NIEUW: Nova design black

Hou jij van een industriƫle look in je interieur? Kies dan voor een zwarte glasdeur uit de nieuwe stijlserie Nova design black. Trendy uitgevoerd in look a like staal zwart en met een hippe, slanke profilering in stijlen en glaslatten. Zet de toon en kies voor zwart!

Laat je inspireren
NIEUW: zwarte glaslatten bij Frame

NIEUW: zwarte glaslatten bij Frame

De afgelakte deuren van Frame zijn echte eyecatchers, helemaal met zwarte glaslatten, die je optioneel kunt kiezen. Met deze deuren geef je je interieur in no time een nieuwe twist! Helemaal met rookglas dat nieuw in de collectie is.

Benieuwd?
NIEUW: zwart schuifdeursysteem

NIEUW: zwart schuifdeursysteem

Ga je voor een modern en iets stoerder interieur? Dan moet je het nieuwe schuifdeursysteem Move Zwart modern hebben. Perfect te combineren met alle glas- en lijndeuren uit de Arne & Bodil collectie.

Ontdek Move Zwart modern