Jouw smaak, jouw keuze

Deuren zijn zowel functioneel als decoratief. Arne & Bodil heeft dan ook deuren in de collectie, die niet alleen passen bij elke woonstijl, maar het ook goed doen in verschillende ruimtes in huis. Of je nu een deur zoekt voor de woonkamer, hal of bovenverdieping. Wij hebben de deur die het beste past bij jouw woonvraag- en smaak.

NIEUW: twee Nova design modellen

NIEUW: twee Nova design modellen

In de Nova design serie vind je deuren die je huis nog mooier maken. Zwarte deuren in de typische industriële stijl. Benieuwd naar de twee nieuwe modellen?

Benieuwd?
NIEUW: uitbreiding Frame serie

NIEUW: uitbreiding Frame serie

Houd jij van een krachtig design en spannende repeterende lijnen? Dat is precies wat de modellen uit de Frame serie kenmerkt. Deze serie is met maar liefst 7 modellen uitgebreid. En of je nu kiest voor witte glaslatten of de voorkeur geeft aan zwarte glaslatten, de Frame modellen zijn echte eyecatchers in jouw huis.

Laat je inspireren
NIEUW: rookglas

NIEUW: rookglas

Rookglas is één van de interieurtrends van dit moment. Door zijn donkere tint geeft het je interieur een mysterieuze look met een vleugje luxe en glamour. Alle Nova design modellen en Frame glasdeuren zijn nu ook verkrijgbaar met rookglas.

Ontdek rookglas