Voel alsof je je eigen ontwerper bent.

detail-image beeld: deurmodellen ABD518 en ABD568

We mogen het gerust zeggen: Arne & Bodil heeft de binnendeur opnieuw uitgevonden en aan de tekentafel gespeeld met glasvlakverdeling en lijnpatronen als nooit tevoren. Meer of minder glaslatten, horizontaal of verticaal geplaatst, of juist een mix van beide: het is allemaal mogelijk zo blijkt uit de grootschalige variëteit aan deurdesigns binnen dit vernieuwende deurenconcept! De ontwerpen staan klaar om door jou gekozen te worden. Dus, het is nu aan jou: Frame Your Life!

Met Frame ga je sowieso voor een persoonlijke stijl en een nieuwe look voor je huis. Dus: geef jouw huis,jouw leven op een individuele wijze gestalte met deze voor jou ontworpen unieke kant-en-klare glasdeuren met bijpassende smaakvolle lijndeuren. Voor het gemak hebben wij alle variaties aan ontwerpen een groepsnaam gegeven. Maar wat past bij jou: Lino, Lumo, Brix of Blox? Kies bovenal dat wat jij mooi vindt en past bij jouw interieurstijl.

 

Arne & Bodil draait de hand er niet voor om als het om combineren gaat. Binnen Frame is de keus ruim. En je bent natuurlijk niet perse gebonden aan een specifiek model want je kunt alle Frame deuren naar wens met elkaar combineren. Dit komt omdat alle lijndeuren een krachtig lijnpatroon hebben dat zondermeer bij alle glasdeuren uit dit concept past. Dat is nog eens keus!

Bij KARWEI Uden kan je een groot deel van deze nieuwe collectie live bewonderen. Wil je online alvast een kijkje nemen dan kan dat in een Speciale editie van onze brochure of klik op de button hieronder.

 Bekijk hier alle Frame deuren

Meer inspiratie?
Bekijk onze collectie!

Ontdek zelf wat een binnendeur van Arne & Bodil doet met jouw huis!

Bekijk collectie