Verliefd op wit

detail-image beeld: @stylemyday.com, @Anthony Pearson @vtwonen.nl, svedex, linxspiration.com

Speel in je interieur met dé basiskleur voor elke woonstijl: Wit. Dit is tijdloos en trendy! Kies verschillende witkleuren, van extra wit tot warm wit en pas ze toon-op-toon toe op de muren, deuren, vloer en meubelen. Maak het spannend met een mix van materialen; zachte wollen plaids, linnen gordijnen, katoenen lakens en combineer dit met accessoires van glas, keramiek en gevlochten riet. Door hier en daar iets van lichtgekleurd hout terug te laten komen in de vorm van een open kast, een tafel of een gedeelte van de vloer wordt het iets minder steriel. De frisse, ruimtelijke sfeer is zo een oase van rust en leent zich goed om in elk seizoen iets extra’s mee te doen. Je kunt meer contrast zoeken door grijs toe te voegen of denk eens aan een wit behang met een grafisch dessin. Zo ontstaat er iets meer dynamiek. Door aandacht te besteden aan het uitkiezen van de juiste binnendeuren maak je het interieur nog persoonlijker. Welke kleur wit kies jij? Welke deur past het beste bij jouw persoonlijke stijl; een schuifdeur of juist een klassieke paneeldeur? Met subtiele details zoals een lijnpatroon in de witte deur geef je de sfeer een casual look of een meer elegante klassieke uitstraling. We geven je graag drie tips om het witte interieur volgens de laatste trends te stylen.

Tip 1. Kies minimaal drie tot vijf leuke sfeerlampen uit per kamer om het witte interieur
s ‘avonds sfeervol te maken en kies daarbij warm licht (óf probeer eens gekleurd licht want dat projecteert natuurlijk prachtig op al dat wit!)

Tip 2. Kies veel zachte materialen zoals kleden, plaids en kussens om voldoende comfort en warmte te creëren. 

Tip 3. Wit staat voor sereen, puur en schoon dus hou het mooi opgeruimd en ‘clean’ voor dat sprankelende gevoel van licht!

Lees ook:
Transparantie= ruimte en luxe in huis

Meer inspiratie?
Bekijk onze collectie!

Ontdek zelf wat een binnendeur van Arne & Bodil doet met jouw huis!

Bekijk collectie