detail-image Beeld: Trend Fifties Vogue van fonq.com, vazen HM & Home, binnendeur met glas Nova design NDB901 wit met deurklink Air van arnebodil.nl behang Barnabe van mues-design.com, servies Milk van luciekaas.com, collectie Rethink van vadain.nl, klevering.nl

Opfrissers in het interieur

De opmars van jaren 50 kleuren in een naturellen basis gaat een stap verder dan we gewend zijn. Een bonte mix van pastellen worden in één interieur toegepast met streepdessins, schulpranden en veel ronde, organische vormen. Kortom de kunstzinnigheid neemt toe, ook in de van oorsprong minimalistische Scandinavische woonstijl. De sfeer warmt op met lichte kleuren waardoor de frisse trendkleur wit als accentkleur eruit springt. Het zijn nu de witte binnendeuren, het semi-transparante glas in combinatie met lichtgrijs beton – als vloer – en essen- houten meubelen die de balans brengen. Met lila, neongreen en zalm geef je het bekende roze een update naar nu. Design, groendecoratie met droogbloemen en gekleurd glas en een hoogglans bijzettafeltje zijn de musthaves in dit interieur.

Zandstorm

Als een echte zandstorm worden we overvallen met het nieuwe beige palet dat varieert van naturellen die refereren naar korenvelden, klei en vooral ook witte zandstranden en krijttonen. Door hier en daar een roze of lila pastel element toe te voegen, creëer je meteen een voorjaarsgevoel dat altijd een vrolijk effect heeft op de beleving in huis. Net als in de mode worden ‘details’ steeds belangrijker. Van een hippe, gevlochten bankje in de hal tot een cool vloerkleed met blokpatroon. Eyecatcher is de Arne & Bodil binnendeur die een prachtige doorkijk heeft dankzij kraakhelder glas. Dankzij de smalle, horizontale glaslatten en de zwarte deurklink is de deur een stijlelement geworden; het totale interieur krijgt een eigentijdse uitstraling. Hetzelfde model deur kan ook uitgevoerd worden in  satijn/mat glas of in rookglas  voor minder doorkijk maar met behoud van een mooie doorloop van de sfeer en elegante uitstraling.


Beeld: binnendeur met glas Nova design NDB900 wit met deurklink Enter van arnebodil.nl en hubsch-interior.com

Well-being in de slaapkamer

Op zoek naar de ultieme innerlijke balans, mixen we natuurlijke materialen in de slaapkamer samen met lichte naturellen. Hout, gevlochten structuren van rotan en riet (cannage!) geven een landelijke sfeer. De wanden krijgen altijd een pastelkleur of een materiaal zoals betonlook, leemstuc, houtfineer (nieuw!) of behang. In bed textiel is de nieuwste trend om in uni‘s te denken en toon op toon te spelen met één of twee kleuren in verschillende structuren. Geen prints meer. In de keuze van binnendeuren is de industriële glasdeur in wit van Arne & Bodil met een origineel grafisch dessin een mooie duiding voor je eigen persoonlijke stijl en smaak. De semi-transparantie van het satijn/mat glas verzekert de privacy in de slaapkamer maar laat het daglicht nog wel diffuus binnen stromen.


Beeld: slaapkamer van matri.fi en binnendeur Nova design met glas NDB905 wit met deurklink Air van arnebodil.nl

 

Lees ook:
Woontrend Zwart

Meer inspiratie?
Bekijk onze collectie!

Ontdek zelf wat een binnendeur van Arne & Bodil doet met jouw huis!

Bekijk collectie