Nieuwe woontrend: Etnic Nature

detail-image Beeld: fotocollage van trend noviteiten via perscentrumwonen.nl

Bij het zien van deze nieuwe woonsfeer waan je je meteen in een luxe resort op een idyllische plek. Het doet een tikkeltje tropisch, etnisch, zomers, ambachtelijk en luchtig aan. Maar je kunt niet meteen thuisbrengen van welk uitheemse cultuur deze handgemaakte objecten afkomstig zijn; en dát is precies de bedoeling bij het beleven van deze nieuwe trend Etnic Nature.

We willen ons interieur niet meer helemaal  in ‘Afrikaanse’ of ‘Aziatische’ sfeer. Het gaat erom een moderne en eclectische mix van al deze uitheemse culturen bij elkaar te brengen. Zo creëer je een westerse versie van een etnisch geïnspireerd interieur.


Beeld: fotocollage van trend noviteiten via perscentrumwonen.nl, witte glasdeur van Arne & Bodil

Witte basis

Krijtwit en melkwit zijn basiskleuren in dit zomerse interieur. Met natuurlijke materialen zoals touw, wol, riet, rotan, marmer, klei, zand en hout verrijk je het natuurlijke karakter. De uitheemse vlechtwerk technieken met primitieve, grafische patronen geven een subtiel folklore gevoel. Een eigentijdse deur van Arne & Bodil in de kleur wit, extra wit of warm wit zorgt dan weer voor een modern element, waar door de balans tussen perfect en imperfect, strak en organisch weer compleet is.

Lees ook:
Transparantie= ruimte en luxe in huis

Meer inspiratie?
Bekijk onze collectie!

Ontdek zelf wat een binnendeur van Arne & Bodil doet met jouw huis!

Bekijk collectie