detail-image Beeld: bank Alfons van artecosy.com, stekplateau van Happy Circle en binnendeur met glas Nova design NDB906 zwart van Arne & Bodil, tapijt Alfombra Atlas van Smallable, sculpturale vazen van SilcStuff en urbannatureculture.com

Natuurlijk wonen met groen

In de nieuwe woontrends voor 2023 is groen een vaste basiskleur. In combinatie met zandkleurige naturellen en zwart als stoere ‘booster’ ontstaat een tijdloos en modern interieur met een natuurlijke uitstraling. Het contact met de natuur in huis is nog belangrijker geworden waarbij de vanzelfsprekendheid van veilig en gezond zijn weg was. Onze veilige haven; ons eigen huis, is meer dan ooit een plek om je te omringen met dat wat je lief is. De aandacht voor functionaliteit, duurzaamheid en kwaliteit is een basisbegrip voor het nieuwe wonen. Met de stijlvolle zwarte binnendeur - met glas Nova design NBD906 – van Arne & Bodil, zwarte accessoires en designverlichting wordt de groene sfeer een mooie combinatie van de natuur, design en architectuur.

Olijfgroen

Verf een wand in het interieur vergrijsd olijfgroen en de sfeer voelt op een exclusieve wijze aan als ‘buiten’. Het modern-industriële gevoel ontstaat met de zwarte binnendeur Nova design NBD900 van Arne & Bodil die extra sfeervol oogt dankzij het rookglas dat een donkere transparantie laat zien. Juist hierdoor voelt het interieur ruimtelijker aan want er is een doorkijk naar de hal maar toch een optische afscheiding qua sfeer door het rookglas. De duurzaam gemaakte binnendeuren van Arne & Bodil gaan mooi samen met de collectie van Urban Nature Culture waarbij alle meubelen en accessoires duurzaam en sociaal verantwoord zijn gemaakt en passen in de nieuwste woontrends.


Beeld: binnendeur Nova design NDB900 met rookglas van arnebodil.nl en urbannatureculture.com/nl.

Ultieme werkplek

Een zachtgroene kleur als achterwand bij de werkplek heeft een rustgevende en stress verlagende werking. Kies een nieuwe zwarte binnendeur met glas van Arne & Bodil met satijn/mat glas voor een moderne en luxe sfeerbeleving. Hoe meer daglicht tijdens het werken, hoe gezonder. Het is dus de semi-transparantie van de binnendeur die hier dagelijks aan bijdraagt. 


Beeld: bureau Nyjo van La Redoute en binnendeur Nova design NDB900 met satijn/mat glas van arnebodil.nl

 

Lees ook:
Woontrend: Spring pastels

Meer inspiratie?
Bekijk onze collectie!

Ontdek zelf wat een binnendeur van Arne & Bodil doet met jouw huis!

Bekijk collectie