Arne & Bodil binnendeuren creƫren een eigen interieur

detail-image

De bewoners
Wie: Iris (37), Ben (38) en hun
4 kinderen Sem (11), Indy (8),
Deon (4) en Mikai (1,5)
Waar: tussenwoning in
Bergschenhoek
Woonstijl: kleurrijk
Favoriete plek: de bank

Binnenkijken bij een Arne & Bodil-fan
Arne & Bodil neemt dit keer een kijkje in het familiehuis van Iris en Ben en hun vier kinderen in Bergschenhoek. Bij binnenkomst wordt al snel duidelijk dat de bewoners houden van kleur. De kleur appeltjesgroen spat op een frisse wijze van het interieur.“Het is mijn lievelingskleur”, zegt Iris.“Van mij mag er kleur in het interieur zitten. Ik word er vrolijk van”.

Familie
De eet-/woonkamer is de belangrijkste ruimte in het huis. De grote eettafel en de moderne loungebank gecombineerd met de groene stoeltjes zorgen voor een eigentijds geheel. De kleurrijke accessoires maken de kamer af. Favoriete plek in huis is de bank. “Het liefst zitten we met z’n allen op de op de bank”, zegt Iris lachend. Het schilderij boven de bank heeft Iris zelf gemaakt en is een echte blikvanger.

Stralend wit
De keuze voor deurmodel ABD16 in de kleur Extra wit was snel gemaakt bij KARWEI. We hebben ook bewust gekozen voor opliggende glaslatten en satijnglas. “Dat vind ik zulke mooie details”, zegt Iris met trots. De paarse muur vormt een mooi contrast met de spierwitte Arne & Bodil binnendeuren, want voor de voorraadkast is gekozen voor bijpassende lijndeur ADB08. Het stralend wit van de deuren combineert perfect met de rest van het interieur. “Het leuke met de binnendeuren van Arne & Bodil is, dat er een eigen interieur ontstaat”, zegt Iris. Ook de hal is een perfect voorbeeld wat deuren met deze ruimte doen en de entree in een handomdraai verfraaien.

Inspiratie
Iris haalt niet zo zeer haar inspiratie uit woonbladen. “Eigenlijk vind ik veel stijlen leuk en ben ik niet zo trendgevoelig”, zegt Iris. Online wil ze nog wel eens kijken op Pinterest maar meestal koopt ze gewoon wat ze mooi vindt. Op de vraag of ze nog woonwensen heeft, is haar antwoord: “Misschien ooit een groter huis, maar voorlopig zijn we hier gelukkig”.

En nu jij!
Mogen we straks bij jou binnenkijken? Heb jij je favoriete Arne & Bodil binnendeur al gekozen? Dan willen we ook graag zien hoe die straks bij jou staat! Maak vast een foto van de
huidige situatie en straks met je nieuwe Arne & Bodil binnendeur. Stuur beide foto’s naar ons op via Facebook of Twitter en wie weet staat jouw interieur in onze volgende brochure!

 

Meer inspiratie?
Bekijk onze collectie!

Ontdek zelf wat een binnendeur van Arne & Bodil doet met jouw huis!

Bekijk collectie