Blank glas
Een verbinding tussen twee ruimtes creëren? Kies voor blank glas met maximale transparantie. Het geeft een tijdloos effect en is geschikt voor iedere interieurstijl.

Satijn/mat glas
Wil je lichtdoorlatend glas dat toch volop privacy biedt? Dan kies je voor satijn/mat glas.
Het geeft een ruimtelijk effect en past perfect in ieder modern interieur.

Rookglas
Rookglas is donker getint, maar transparant glas. Dit type glas geeft een eigentijdse charme aan een glasdeur.

Blank facet glas
Ben je op zoek naar nét dat beetje extra uitstraling? Kies voor blank glas met een facet geslepen rand. Door de schuine rand ontstaat een stijlvol effect dat jouw interieur nog meer klasse geeft.

Satijn/mat facet glas
Licht, privacy en een stijlvolle uitstraling? Dat creëer je door middel van satijn/mat glas met een facet geslepen rand. Door de schuine rand ontstaat een bijzonder effect aan jouw deur.

Satijn/mat glas met blanke rand
Wil je een boeiend effect creëren? Kies voor lichtdoorlatend satijn/mat glas met transparante randen. Dit glas geeft een spannende doorkijk naar de andere ruimte, maar geen volledig zicht naar binnen.

Blank glas met satijn/mat rand
Op zoek naar maximale transparantie met een stijlvolle touch? Dan is blank glas met een satijnen rand echt iets voor jou. Het geeft je deur nét dat beetje extra uitstraling!

8 vlaks satijn/mat glas met blanke lijnen
Een unieke en stijlvolle binnendeur? Die creëer je door middel van 8 vlaks satijn/mat glas met blanke lijnen. De vlakverdeling geeft een bijzonder effect en maakt jouw Arne & Bodil binnendeur compleet.

Bewerkte zijde
Arne & Bodil spreekt van een bewerkte zijde van het glas bij facet- en satijn/mat glas. De facetrand en de satijnbewerking zitten aan één zijde van het glas. De bewerkte zijde van het glas zit standaard aan de voorkant van de deur (de kant die naar je toedraait bij opening van de deur), oftewel aan de zijde waar de paumelles en/of scharnieren zichtbaar zijn.

Glaslatten
Glaslatten worden toegepast om ruiten (glaspanelen) en overige panelen op de juiste plaats te houden in het glas(paneel)vak van de deur. Wil je dat jouw deur nog strakker oogt? Kies voor vlakliggende glaslatten die al zijn verwerkt in de deur.

            

Opliggende glaslat                                     Vlakliggende glaslat

Dit is mogelijk bij alle deuren uit onze designserie. Meer weten? Vraag in de winkel naar de mogelijkheden.

Stel je deur samen