Glassoorten

Bij de binnendeuren van Arne & Bodil heb je de keuze uit acht glassoorten. De deurmodellen van Nova design black zijn alleen leverbaar met blank glas. Je hoeft het glas nooit zelf te plaatsen want dat doen wij voor jou. Glasdeuren worden namelijk kant-en-klaar geleverd. Hieronder vind je een overzicht van alle mogelijke glassoorten.

Blank
Een verbinding tussen twee ruimtes creëren? Kies voor blank glas met maximale transparantie. Het geeft een tijdloos effect en is geschikt voor iedere interieurstijl.

Satijn
Wil je lichtdoorlatend glas dat toch volop privacy biedt? Dan kies je voor satijn glas.
Het geeft een ruimtelijk effect en past perfect in ieder modern interieur.

Blank facet
Ben je op zoek naar nét dat beetje extra uitstraling? Kies voor blank glas met een facet geslepen rand. Door de schuine rand ontstaat een stijlvol effect dat jouw interieur nog meer klasse geeft.

Satijn facet
Licht, privacy en een stijlvolle uitstraling? Dat creëer je door middel van satijn glas met een facet geslepen rand. Door de schuine rand ontstaat een bijzonder effect aan jouw deur.

Satijn met blanke rand
Wil je een boeiend effect creëren? Kies voor lichtdoorlatend satijn glas met transparante randen. Dit glas geeft een spannende doorkijk naar de andere ruimte, maar geen volledig zicht naar binnen.

Blank met satijnen rand
Op zoek naar maximale transparantie met een stijlvolle touch? Dan is blank glas met een satijnen rand echt iets voor jou. Het geeft je deur nét dat beetje extra uitstraling!

12 vlaks blank met geslepen lijnen
Op zoek naar een echte eyecatcher? Kies voor het 12 vlaks blank glas met geslepen lijnen. De vlakverdeling geeft een extra hoogwaardig effect aan jouw Arne & Bodil binnendeur.

8 vlaks satijn met blanke lijnen
Een unieke en stijlvolle binnendeur? Die creëer je door middel van 8 vlaks satijn glas met blanke lijnen. De vlakverdeling geeft een bijzonder effect en maakt jouw Arne & Bodil binnendeur compleet.

Bewerkte zijde
Arne & Bodil spreekt van een bewerkte zijde van het glas bij facet- en satijnglas. De facetrand en de satijnbewerking zitten aan één zijde van het glas. De bewerkte zijde van het glas zit standaard aan de voorkant van de deur (de kant die naar je toedraait bij opening van de deur), oftewel aan de zijde waar de paumelles en/of scharnieren zichtbaar zijn.

Glaslatten
Glaslatten worden toegepast om ruiten (glaspanelen) en overige panelen op de juiste plaats te houden in het glas(paneel)vak van de deur. Wil je dat jouw deur nog strakker oogt? Kies voor vlakliggende glaslatten die al zijn verwerkt in de deur.

            

Opliggende glaslat                                     Vlakliggende glaslat

Dit is mogelijk bij alle deuren uit onze designserie. Meer weten? Vraag in de winkel naar de mogelijkheden.

Stel je deur samen