Wonen zoals jij wilt

Wist je dat een deur hét verschil kan maken in een interieur? Met onze unieke collectie binnendeuren willen wij je inspireren en adviseren. Wat is jouw woonstijl? Houd je van veel licht, van klassieke elementen of kies je voor strak en modern? Met een deur van Arne & Bodil geef je de finishing touch aan jouw interieur. Wonen zoals jij wilt tegen betaalbare prijzen. Dat is typisch Arne & Bodil.

Kant-en-klaar

Kant-en-klaar

Een goed begin is het halve werk. Wij helpen jou daar graag bij en hebben het meeste werk al voor je gedaan. Schuren, afplakken, boren, lakken… dat is nu écht verleden tijd. De unieke deuren van Arne & Bodil zijn namelijk kant-en-klaar. De deuren zijn strak afgelakt met een hoogwaardige lak. Ook het glas en slot monteren wij af fabriek al voor je. Je hoeft de deur alleen nog te voorzien van een mooie deurkruk.

100% Nederlands

100% Nederlands

Twee Scandinavische namen maar toch een oer-Hollands product. Getekend en geproduceerd in het Gelderse Varsseveld bij Svedex. Met al meer dan 60 jaar vakmanschap in binnendeuren lopen wij voorop als het gaat om vernieuwende deurdesigns voor elk interieur.

Duurzaam

Duurzaam

Bij Arne & Bodil vinden we bewuste zorg voor onze planeet erg belangrijk. Dat zie je terug in het duurzame productieproces en de duurzame materialen die we gebruiken voor onze binnendeuren. Alle Arne & Bodil deuren zijn FSC-gecertificeerd. Wij garanderen hiermee dat het hout afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. In de Svedex Superlak® waar onze deuren mee afgelakt zijn, worden geen oplosmiddelen gebruikt. Dat is prettig voor het milieu en de neus…

Svedex Superlak®

Svedex Superlak®

Alle Arne & Bodil binnendeuren zijn voorzien van Svedex Superlak®. Deze lak is ongevoelig voor zonlicht en verkleurt dus niet. Door de toepassing van Svedex Superlak® zijn de deuren in hoge mate krasvast. De duurzaamheid van Svedex Superlak® is zeer hoog, waardoor aantasting door huidzuren en vetten is uitgesloten. Daarom bieden wij maar liefst 10 jaar garantie op jouw nieuwe binnendeur.